Brannporter
Dører
Entrepartier
Glasspartier
Lim og fug
Listverk
Loftstrapper/ kottdører
Montasje
Parkett
Skapsinnredning
Spesialinnredninger
Ståldører
Trapper proffmarkedet
Valchromat
Veggpanel
Vinduer

Besøk oss på Facebook!

Ståldører


Hellbergs Dörrar AB / BYGGAKSESS AS har levert og montert brannklassifiserte ståldører, tredører og brannskyveporter til så vel nybygg som etablerte bygg i en årrekke. Vi leverer branndører til mange store og små prosjekter, blant annet til Diakonhjemmet Sykehus, GH Butikkinnredninger, Damhaug, Bråthetunet, Onninen, Nordisk Express, Kiwi butikker, Sandakerveien 74 etc.

Vi er i Oslo/ Akershus hovedforhandler/ Agent for Hellbergs Dörrar AB og samarbeider i tillegg med flere ledende produsenter av spesialprodukter i både Norge og utlandet. Dette gjelder blant annet brannskyveporter, Massive dører og rustfrie og syrefaste produkter med brannklasse. Vi tilbyr også inspeksjonsluker, både med og uten brannkrav. Disse benyttes både i tre- og betongkonstruksjoner, og både i vegger, dekker og himling.

Døravdelingen ledes av 1 funksjonær med over 20 års erfaring fra norsk byggebransje, og vi besitter stor kompetanse innenfor låser og beslag til de fleste behov. Vi har også omstrukturert montørstaben, slik at hvert montørlag ledes av faglært tømrer. BYGGAKSESS AS skal være bransjeledende i forhold til HMS og KS, og vi skal gjennomføre våre prosjekter med fokus på kvalitet og sikkerhet helt fra kalkulasjon til overlevering.

Krav til brannklassifiserte dører finner man blant annet i Teknisk forskrift, REN veiledning til teknisk forskrift 1997 og Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn.
BYGGAKSESS AS kan mye som er nyttig for din bedrift eller organisasjon, både når det gjelder brannsikkerhet og branndokumentasjon. Det er kunnskap som kan spare liv, verdier, tid og ressurser. Bruk oss til det vi kan. Da får du bedre tid til å gjøre det du kan.

Entreprenørtjenester

Med BYGGAKSESS AS som samarbeidspartner kan du være sikker på at du har kompetansen på din side. Vi bistår med:

  • Montering av branndører, brannporter, brannluker, massivdører., utforinger, gerikter, parkett, kjøkken, trapper og fuging.


 


 

 
 
BYGGAKSESS NORGE AS - Professor Birkelands vei 24 C-3 - Postboks 242 Alnabru - N 0614 Oslo - Tlf. 22 90 65 00 - Fax 22 90 65 01
Utviklet av Bysant as