Byggaksess_a-å.png

Byggearbeid fra A - Å

 
DSC_2025-BB_justert.jpg
 

Fra første spikerslag til siste finish

Byggaksess tar hånd om alt innen snekring, tømring og interiørmontering til det profesjonelle markedet. En normal hverdag for oss innebærer bygging av klimavegger, innvendige gipsvegger, himlinger samt levering og montering av parkett, listverk, dører og vinduer. Vi leverer og monterer også glassvegger, systemvegger samt brannimpregnerte spiler og brannpaneler. Vi er også generalagenter og/ eller forhandlere av vinduer, listverk, parkett, trapper, aluminiumdører samt Valchromat.

Fra dyktige snekkere til drevne montører

Vi er en godt sammensveiset og målrettet gjeng på 45 håndverkere; både snekkere, tømrere, møbelsnekkere og montører. I bunn for alt vi gjør ligger et sterkt driv etter kvalitet, punktlighet, service og ikke minst markedets beste finish. For oss er dette ikke bare fagre løfter og tomme ord, men selve stammen i Byggaksess som gjør at vi har hatt kun fornøyde kunder helt siden starten. 

Fra 0 til 30 000 m2 ferdig innredet

Vi i Byggaksess har en stor bredde i oppdrag, både når det gjelder leiligheter, kontorbygg, hoteller, sykehus, barnehager, omsorgsboliger etc. Vårt utgangspunkt er oftest et råbygg. Det fyller vi med produkter fra anerkjente leverandører som SSC, Lian Trevarefabrikk AS, Gilje AS, Daloc, Parla Floor, Alufire, Hellbergs Dörrar, OPTIMERA og Drömtrappor, alle kjent for høy kvalitet og god logistikk. Vi er for øvrig godkjent som lærebedrift, har sentral godkjenning og er med i Startbank.

Fra gulv til tak

Vi importerer, leverer og monterer byggeprodukter av høy kvalitet. Bli nærmere kjent med dem ved å klikke på linkene til produsentene vi representerer: Listverk (Sørlandslisten), massive tredører, (Daloc), ståldører (Hellbergsdorrar), Valchromat (Valchromat), trapper (Dromtrappor), parkett (Parla-parquet), diverse byggematerialer (Optimera), vinduer og ytterdører (Gilje), spesialvinduer og ytterdører (Hovlandtrevare), aluminiumbelagte vinduer (Lian), aluminiumdører og glassfelter (Alufire), innvendige glassvegger/ systemvegger (Rollform), glassfelter (Deko), spesialinnredninger (Sscgroup)

 

Fra godt arbeidsmiljø til økt produktivitet

Vi er overbevist om at et bevisst forhold til materialer, farger og håndverksmessig utførelse i lokaler betyr en gevinst i form av økt produktivitet og lønnsomhet.  Vi har tradisjon for å ta håndverket på alvor. Lot vi oss friste til å ta snarveier i den tro at ingen ville se noen forskjell, hadde vi opptrådt respektløst, ikke minst overfor oss selv. Stolthet over eget fag er nært knyttet til selve meningen med å gå på jobb. Notér deg at alle ansatte i Byggaksess har armbåndsur med datoangivelse. Gjør vi en avtale, kommer vi heller 5 minutter før enn fem minutter for sent. Skjer det noe uforutsett, ringer vi og gir beskjed. Alt annet er dårlig folkeskikk.

 

Fra Bane Nor Eiendom
til the Thief

iStock-477972340.jpg

Fra holLenderkvartalet
til Riksrevisjonen

iStock-477972340.jpg